Min Handlekurve

Lukk

Det koster kr 2400 å reparere en knust iPhone X skjerm. Her gir vi deg fire måter og beskytte din splitter nye iPhone X

Skrevet

          

Det føles virkelig kjipt når du mister telefonen i bakken, og skjermen sprekker eller knuser. Enda kjipere om du betaler kr 2400 for å erstatte skjermen. Her er noen tips for å unngå dette.

 

1- Få et bedre grep på telefonen!

Et ringgrep gir deg en lettere og sikrere etthåndsgrep til telefonen. Siden du må lime den fast på baksiden av telefonen, foreslår vi at du skaffer deg et beskyttelses-deksel først og heller lime det på dette.

 

 

2 - Få deg et beskyttelses deksel!

IPhone X er en vakker enhet og føles fantastisk når du holder den i hånden. Men før eller siden  vil du miste din iPhone X på bakken, og kan medføre at den knuses. Det er dessverre få beskyttelsesdeksler som er fine, har et moderne design og samtidig gir en optimal beskyttelse. Derfor liker vi veldig godt disse dekslene for å beskytte din iPhone X.  Disse har fantastisk flott skandinavisk design. Dekslene er dropp testet fra  3 meter, og har 2 lag med beskyttelse. Prisen ligger rundt 349 kr.           

Vernazza Marble iPhoneX/XS Case

Ecovinyassa Naranja iPhoneX/XS Case

3- Skjermbeskytter! 

Jeg kjenner mange som er klumsete,  og mister smarttelefonen flere ganger hver dag. Du kjenner deg kanskje igjen i det? Anyways, den enkleste måten for deg å beskytte din iPhone X,  er å få et herdet glass. Skjermbeskytteren absorberer hovedsakelig det meste av støt på selve skjermen når du mister din telefon.

 

 

4- Kjøp Applecare eller forsikring

Dette er egentlig ikke det mest kostnadseffektive rådet vi kan gi deg, men du kan alltid få forsikring for iPhone X. Ja, de koster mye, og i de fleste tilfeller er det bedre å bare få AppleCare. Apple belaster rundt 1800 kr for en iPhone AppleCare + plan og tilbys to års beskyttelse som inkluderer uforventede skade. Dersom det skjer et uhell, må du betale en egen andel på mellom 200 - 300 kr for å reparere skjermen, men det er fortsatt billigere enn å betale 2400 kr.

Hei på deg! 😃

Delta i vår mailing og VIP liste