Min Handlekurve

Lukk

RETUR & BYTTE

Du kan bytte eller angre ditt kjøp ved å gi beskjed til Oslomade AS innen 14 dager fra du mottar/henter pakken. Den eneste betingelsen er at varen kommer tilbake til oss i sin opprinnelige stand. Varen skal sendes i retur innen 14 dager fra du gir oss informasjon om at du ønsker å angre ditt kjøp. Originalemballasje skal legges ved i returen og merkelapper skal være festet til produktet. Husk at du som kunde er ansvarlig for returen frem til den er mottatt av oss.

Dersom du har flere spørsmål eller ønsker hjelp kan du kontakte oss på: support@oslomade.com. Hvis du allerede har fullført en ordre hos oss, husk å skrive ditt ordrenummer og navn i mailen slik at vi kan hjelpe deg best og raskest mulig.

 

HVORDAN SENDER MAN EN RETUR?

1.) Skriv ut og fyll ut returskjema. Dette kan du laste ned her: Last ned returskjema.

2.) Pakk ordren med returskjema i valgfri emballasje, gjerne emballasjen du fikk ordren i.

3.) Post pakken med valgfritt fraktalternativ. Eksempelvis A-post som koster cirka 40 NOK. Pakken sendes til:

Oslomade AS

Nordvollvegen 15

1923 Sørum

 

4) Ferdig! Når returen er mottatt og behandlet av vårt varelager mottar du en bekreftelse på e-post.

 

OBS! Vi dekker fraktkostnader for bestillinger over 599,- men kunder står selv ansvarlig for å dekke returkostnader. Sender du en retur uten betalt porto vil kostnadene for frakt fra Posten viderefaktureres. NB. Vi kan kun ta i mot returer på varer som er bestilt fra den norske nettbutikken.

 

HVORDAN BYTTE MIN ORDRE?

Ved bytte av størrelse, farge eller produkt legger du inn en ny ordre på de produktene du ønsker å bytte til. Ordren som skal byttes sender du i retur slik som forklart over. På den måten får du de nye produktene etter 1-3 virkedager, og minsker risikoen for at ønsket produkt blir utsolgt i mellomtiden. Beløpet for den returnerte ordren tilbakebetales når returen er mottatt og behandlet ferdig. Dette kan ta opp til 14 virkedager med forbehold for når Posten opplever stor pågang.REKLAMASJON

Vi gjør vårt ytterste for å kvalitetssikre at alle varer og bestillinger er feilfrie ved levering. Hvis du ønsker å varsle om feil ved bestilt vare, skal du kontakte oss så snart som mulig etter at du har oppdaget feilen. Reklamasjoner som gjøres innen to måneder fra du oppdaget feilen anses alltid for å ha blitt gjort i rett tid. Reklamasjon må senest skje to år etter at forbrukeren overtok tingen. Ved reklamasjon vil produktet bli erstattet med tilsvarende produkt, eller gavekort på tilsvarende beløp dersom produktet er utsolgt. Send reklamasjonen med vedlagt returskjema som forklart over. Kontakt vår kundeservice (support@oslomade.com) for å få kostnader knyttet til returen dekket. Du vil da få tilsendt en returseddel som kan printes og limes på returen. Utlegg for porto refunderes ikke.

 

TILBAKEBETALING

Refundering for din retur skjer samme dag du mottar bekreftelse/kreditnota fra oss på e-post. Dette kan ta opp til 14 virkedager fra du har sendt returen. Hele beløpet for de returnerte produktene tilbakebetales til den kontoen som betalte for ordren. Beløpet vil være synlig på din bankkonto 0-5 virkedager etter fullført tilbakebetaling.

 

IKKE GODKJENT RETUR:

  • Med hensyn til hygiene byttes ikke deksler og produkter med mye fett eller støv på.
  • Deksler som er blitt utsatt for skade fra kjøperens sin side godkjennes ikke.
  • Produkter som er synlig skitne (flekker, hår o.l) godkjennes ikke. Returen sendes tilbake til avsender.
  • Skjermbeskyttere som er brukt godkjennes ikke.
  • Returer uten merkelapp godkjennes ikke.
  • Returer som ikke blir godkjent returneres til avsender. Avsender faktureres 150kr.Hei på deg! 😃

Delta i vår mailing og VIP liste