Min Handlekurve

Lukk

Vår historie

Hei, vi er Oslomade! 

Har du også mistet telefonen i bakken ett par ganger mer enn du tør å innrømme? Kjenner du at det er vanskelig å velge et deksel som gjør at telefonen din ser noe kjipere ut, så du er helt sikker på at du passer godt på iPhonen din? Disse tankene satt vi i OSLOMADE med for bare noen år siden, og vi er stolte over å kunne tilby mobildeksler som både ser bra ut og som beskytter telefonen din.

OSLOMADE har derfor utviklet moteriktige kvalitetsprodukter som matcher dine outfit samtidig som du beskytter din telefon. Vi mener at stil ikke skal gå på bekostning av beskyttelse! 

Skaperene av OSLOMADE har bakgrunn fra Midtøsten og har reist verden over fra tidlig alder. De har fått oppleve flere vakre og magiske steder som de ønsker å dele med OSLOMADE sine kunder gjennom de ulike designene av mobildekslene. I den første kolleksjonen har de hentet inspirasjon fra de små vakre gatene i Cinque Terre, de lilla saffranblomstene fra Afghanistan, den trollbindende sanden på den spanske øyen La Palma. I kolleksjonen finner du også et design inspirert av deres nåværende hjemby. Den vakre marmorsteinen som har gitt Operahuset i Oslo dens særegne og vakre design. Denne inspirasjonen har de tatt med til Oslo, og har utviklet nydelig design med en skandinavisk touch. 

OSLOMADE kan enkelt oppsummeres i vår visjon. Å gi deg som kunde et deksel som beskytter din telefon, samtidig som du får et vakkert design inspirert av deres opplevelser med et skandinavisk design. 

Hei på deg! 😃

Delta i vår mailing og VIP liste